Anslut dig till Miljöpartiet de gröna i Lunds sändlista för nyhetsbrevet Gröna Gnistan genom att fylla i formuläret nedan och klicka på "Subscribe to list". E-postadress är en obligatorisk uppgift. Namn är frivilligt, men kan underlätta vår hantering av listan.

De uppgifter du lämnar till Miljöpartiet de gröna i Lund genom det här formuläret kommer bara att användas för att hantera utskick av nyhetsbrevet Gröna Gnistan och vid behov för att kontakta dig i ärenden som gäller administration av sändlistan. Miljöpartiet i Lund använder inte din e-postadress eller annan personlig information i kommersiellt syfte och lämnar den inte vidare till tredje part, men vi anlitar Mailchimp för att genomföra utskicken. Mailchimp hanterar då personuppgifterna åt oss och fungerar som personuppgiftsbiträde åt Miljöpartiet i Lund. Genom att skicka detta formulär godkänner du att vi genom Mailchimps utskicksservice skickar Gröna Gnistan till den e-postadress du angivit och att dina personuppgifter hanteras i enlighet med vad som angivits ovan och med Mailchimps integritetspolicy och användarvillkor. Formuläret hanteras av Linn Rosenkvist.
* indicates required

Miljöpartiet i Lund använder informationen du delger oss genom det här formuläret för att administrera utskick av nyhetsbrevet Gröna Gnistan. Ange nedan på vilket sätt du vill bli kontaktad av oss (e-post är i dagsläget det enda alternativet):

Email Marketing Powered by Mailchimp